پرورش زنبور عسل

 

زنبور داری و پرورش زنبور عسل+طرح توجیهی کلیک کنید

زنبور داری و پرورش زنبور عسل+طرح توجیهی کلیک کنید

زنبور داری و پرورش زنبور عسل+طرح توجیهی کلیک کنید

 

 

بيماريها و افات زنبور عسل كليك كنيد


لوازم اوليه وضروري پرورش زنبورعسل كليك كنيد


دانلود كتاب پرورش زنبور عسل براي تازه كاران كليك كنيد


فيلم پرورش زنبور عسل كليك كنيد


عكس قفس ملكه كليك كنيد


عكسهاي زيبا از زنبور عسل و كندو عسل كليك كنيد

 

دانلود پرورش زنبور عسل

    دانلود پرورش زنبور عسل,
    راهنماي پرورش زنبور عسل,
    وسايل پرورش زنبور عسل,
    پرورش زنبور عسل سنتي,
    دانلود پروژه كارآفريني پرورش زنبور عسل,

اين روش جزء راحت ترين و آسان ترين روشهاي آناليز عسل است كه يه كمك چند مواد آزمايشگاهي ميتوان به شكري بودن وتقلبي بودن عسل پي ببرد به طوري كه يك گرم يد و سه گرم يدور پتاسم را در 50 ميلي گرم آب مقطر حل نماييد اين مواد را ميتوانيد از فروشندگان لوازم آزمايشگاهي تهيه نمائيد پس از مخلوط كردن مواد , مقدار كمي از عسلتان رادر داخل يك شيشه  كوچك  ريخته و چند قطره از اين محلولتان را به آن بيفزائيد و خوب مخلوط نماييد پس از چند ثانيه اگر رنگ عسلتان تيره شد نشان ميدهد كه عسلتان تقلبي و يا حاوي مقدار زيادي شكر ميباشد و اگر رنگ عسل تغييري نيافت نشان دهنده خلوص بالاي عسل است . اين يك اناليز ساده به كمك مواد ازمايشگاهي است كه همه ميتوانند ان را انجام بدهند شايان ذكر است كه علت تغيير رنگ عسل واكنش شكر(ساكارز) يه يدور پتاسيم ميباشد كه آن را به رنگ يد كه رنگ ارغواني دارد تغيير ميدهدو نشانگر مقادير زياد شكر در نمونه شما ميباشد


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ اسفند ۱۳۹۳ساعت: ۱۱:۲۲:۱۹ توسط:پرورش زنبور عسل موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :