پرورش زنبور عسل

 

زنبور داری و پرورش زنبور عسل+طرح توجیهی کلیک کنید

زنبور داری و پرورش زنبور عسل+طرح توجیهی کلیک کنید

زنبور داری و پرورش زنبور عسل+طرح توجیهی کلیک کنید

 

 

بيماريها و افات زنبور عسل كليك كنيد


لوازم اوليه وضروري پرورش زنبورعسل كليك كنيد


دانلود كتاب پرورش زنبور عسل براي تازه كاران كليك كنيد


فيلم پرورش زنبور عسل كليك كنيد


عكس قفس ملكه كليك كنيد


عكسهاي زيبا از زنبور عسل و كندو عسل كليك كنيد

 

دانلود پروژه كارآفريني پرورش و نگهداري زنبور عسل

   دانلود پروژه كارآفريني پرورش و نگهداري زنبور عسل,
    دانلود پروژه كارآفريني طرح كسب و كار پرورش زنبور عسل,
    پروژه كارآفريني پرورش زنبور عسل,
    پروژه كارآفريني در پرورش زنبور عسل,
    پروژه در مورد كارآفريني پرورش و نگهداري زنبور عسل,

–از مهمترين موارد تغذيه  در اواخر تابستان يا اوايل پاييز كه هنوز  هوا سرد نشده كه مقدار شهد در طبيعت كم يا متوقف مي گرد در صورتي كه غذا كافي در كندو ها ذخيره نشده باشد بايستي آنها را تغذيه نمود .  تا در زمستان ذخيره عسل داشته باشند .

اگر هوا سرد شود . نبايد آنها را تغذيه(شربت) نمود چون زنبور نمي تواند آن را مصرف كند و شما بايد قاب عسل به كندو داده شود .

2 – بعضي اوقات كندوهائي كه غذايشان را در زمستان مصرف كرده اند بايد در اوايل بهار قبل از وجود شهد در طبيعيت تغذيه نمود. 

3 – در تابستان زماني كه در طبيعت شهد وجود ندارد و شما امكان كوچ دادن هم نداريد .

مواردي كه بايستي كلني ها تغذيه شوند:

1 – تحريك زنبوران عسل جعت توليد مثل و پرورش نوزادان .

2 – در هر موقعي كه ذخائر غذائي زنبورها كم شود و كلني در معرض خطر گرسنگي قرار گيرد.

3 – در مواقع مصرف دارو.

4 – در مواقع ايجاد كندوي جديد يا بچه كندو يا زنبور پاكتي.

5 – در مواقع پرورش ملكه ( كندوهاي شروع كننده ، خاتمه دهنده ، پرستار، جفتگيري).

6 - در موقع تعويض ملكه.

 مهمترين غذا براي يك كندو يك يا چند قاب پر از عسل است ولي زنبورداران ترجيح ميدهند كه به جاي عسل از آب شكر استفاده مي نمايند.

غلظت شربت مورد تغذيه به زنبورها:

در مواقعي كه مواد غذايي به اندازه كافي در كندو نباشد زنبور عسل گرسنه گرديده و نوزادان يعني لاروها و شفيره ها را به خارج كندو منتقل مي كنند . و غذاي ملكه را كاهش مي دهند تا تخم ريزي را كم و يا قطع كند.آنها همچنين نرها را از كندو خارج ميكنند.

مقدار شكر و آب به عبارت ديگر غلظت شربت بسته به فصول و هدف ما تغيير مي كند .

1 – در بهار غلظت شربت شكر بايد 1 به 1 ( يك كيلو آب و يك كيلو شكر ) باشد.

2 – در پائيز ، غلظت شربت شكر بايد 2 به 1 ( دو قسمت شكر و يك قسمت آب) باشد.

3 – جهت تحريك زنبوران به پرورش نوزادان بايد غلظت شربت 1 به 2 ( يك قسمت شكر و دو قسمت آب ) باشد .


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ اسفند ۱۳۹۳ساعت: ۱۱:۲۲:۴۴ توسط:پرورش زنبور عسل موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :